Edzéstervek nőknek, edzéstervek férfiaknak, otthoni edzéstervek

Zsírégető edzés

Szeretnél hatékonyan és egyszerűen zsírt égetni? Akkor ez a zsírégető edzés Neked szól. Egyszerű, de annál hatékonyabb saját testsúlyos gyakorlatok, amik otthon is elvégezhetőek. Olvass tovább!!!

Edzésterv fogyáshoz

Manapság nagyon népszerű zsírégető edzésekre járni, de tudod e, hogy mi is az a zsírégető edzés valójában? Mit jelent az hogy zsírégetés? Milyen egy edzésterv fogyáshoz? Az alábbiakban ezekre adom meg a választ. Olvass tovább!!!

Égess zsírt és izmosodj a HIIT edzéssel

Hallottál már a High Intensity Intervall Training (HIIT) módszerről, a hiit edzésről, magyarul a magas intenzitású szakaszos edzésről? Az utóbbi időben eléggé felkapott téma lett és egyre többen kezdik beépíteni az edzéstervükbe. Ismerkedj most meg ezzel a módszerrel kicsit közelebbről. Olvass tovább!!!

Zsírégető edzés nőknek

Szeretnél hatékonyan zsírt égetni? Akkor ez a zsírégető edzés Neked szól. Egyszerű, de annál hatékonyabb saját testsúlyos gyakorlatok, amik otthon is elvégezhetőek. Olvass tovább!!!

Zsírégető edzésterv

Szeretnéd még jobban „égetni” a zsírt? Akkor kombináld a súlyzós és aerob edzést. Így egy edzésen végezheted a magas és alacsony intenzitású gyakorlatokat. Olvass tovább!!!

Zsírégető edzés nőknek

Manapság nagyon népszerű zsírégető edzésekre járni, de tudod e, hogy mi is az a zsírégető edzés valójában? Mit jelent az hogy zsírégetés? Milyen egy jó zsírégető edzésterv? Az alábbiakban ezekre adom meg a választ. Olvass tovább!!!